ورود ترکها به جزیره و رومیها به رمله
طبق روایات اسلامی، در سال ظهور امام مهدی(علیه السّلام)، ترکها وارد سرزمین جزیره و رومیها (امریکا و متّحدان اروپایی اش) وارد سرزمین رمله در فلسطین می شوند. مهمترین هدفی که ترکها و رومیها در سرزمین شام دنبال می کنند، چیره شدن بر حکومت سوریه و حمایت از اسرائیل در برابر تهاجم احتمالی مخالفانش (مانند حزب الله لبنان، دولت بشار اسد و نیروهای ایرانی)، و دور نگه داشتن یهودیان ساکن این کشور از هر گونه گزندی است.
جابر می گوید: ابو جعفر - امام باقر- (علیه السّلام) فرمود:
ای جابر، بر زمین بچسب و دست و پایی مجنبان تا ببینی نشانه هایی را که برایت یادآور می شوم، اگر به آنها برسی. نخستین آن نشانه ها اختلاف
پسران عبّاس است، .... و گروهی شورشی که از سمت ترکها برمی شورند و آشفتگی روم در پیِ آن خواهد بود، و به زودی ترکها روی می آورند تا آنکه در جزیره فرود آیند، و به زودی شورشیان روم روی می آورند تا آنکه در رمله فرود آیند. پس آن سال، ای جابر، اختلاف زیادی در هر سرزمین از طرف مغرب
خواهد بود و شام آغاز سرزمین مغرب است که در آن هنگام،
بر سه پرچم اختلاف پیدا می کنند...(1).
1. بحار الأنوار، ج 52، ص 237، ح 105، به نقل از: الغیبة نعمانی، ص 289، ب 14، ح 67.
با بهره گیری از روایات اسلامی و پیشگوییهای نوسترادموس، چنین به نظر می رسد، مراد امام باقر(علیه السّلام) از آشفتگی روم پس از خروج ترکها، فرورفتن بخشهایی از مغرب زمین (اروپا) در آب است.
در این حدیث، مراد از «جزیره» بخش شمالی سرزمین بین النهرین است که از جنوب شرقی ترکیه و شمال شرقی سوریه آغاز می شود و در داخل عراق مرکزی تا حوالی بغداد (تکریت) امتداد می یابد.
رمله از شهرهای فلسطین اشغالی بوده و در شمال غربی قدس واقع است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.